Heeft u vragen 06 212 88 318

>Voortgezet onderwijs

Wat we doen voor het voortgezet onderwijs

Met ingang van het schooljaar 2019- 2020 begeleidt  Lrt-studio ook kinderen uit het Voortgezet Onderwijs.  Leren met zelfvertrouwen is wat we ieder kind gunnen en waar we elke dag aan werken. Ons doel is zelfstandig leren leren waarbij je zélf weet hoe je verder kan, ook als het even tegenzit. Met goede cijfers waar je trots op kan zijn. 

In de Beukenlaan 20 b, bestaat ons begeleidingsaanbod uit studiebegeleiding voor leerlingen uit de onderbouw en bovenbouw en (examen)trainingen. Ook geven wij bijles. 

Nieuw op deze locatie is onze studiebegeleiding op de avonden. Tijdens deze begeleiding kunnen leerlingen werken aan 1 of meer vakken en wisselen vakinhoudelijke uitleg en oefening elkaar af.  Deze vorm van begeleiding is dé manier om leerlingen goed voor te bereiden op hun toetsen en (school)examens. 

Huiswerkbegeleiding in BaarnDe studiebegeleiding voor onderbouwleerlingen vindt plaats op de middagen van zondag tot en met vrijdag.

Voor meer informatie over onze begeleiding, Direct een afspraak inplannen om kennis te maken? Mail naar info@lrt-studio.nl of bel naar 0621288318.

Download de folder