Heeft u vragen 06 212 88 318

>Voortgezet onderwijs

Wat we doen voor het voortgezet onderwijs

Pios BaarnMet ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018 werken Lrt-studio en PIOS Studiebegeleiding samen in Baarn. Wij slaan de handen ineen om leerlingen van het voortgezet onderwijs nog beter te begeleiden. Leren met zelfvertrouwen is wat we ieder kind gunnen en waar we elke dag aan werken. Ons doel is zelfstandig leren leren waarbij je zélf weet hoe je verder kan, ook als het even tegenzit. Met goede cijfers waar je trots op kan zijn. 

In de Nieuwstraat bestaat ons begeleidingsaanbod uit studiebegeleiding voor leerlingen uit de onderbouw en bovenbouw en (examen)trainingen. Ook geven wij bijles voor ieder vak op elk niveau. 

Nieuw op deze locatie is onze studiebegeleiding op de avonden speciaal voor leerlingen uit de bovenbouw. Tijdens deze begeleiding kunnen leerlingen werken aan 1 of meer vakken en wisselen vakinhoudelijke uitleg en oefening elkaar af. Er is een avond studiebegeleiding bovenbouw voor economie/wiskunde, voor de exacte vakken en een voor de talen en maatschappijvakken. Deze vorm van begeleiding is dé manier om bovenbouwleerlingen goed voor te bereiden op hun toetsen en (school)examens. 

Huiswerkbegeleiding in BaarnDe studiebegeleiding voor onderbouwleerlingen vindt plaats op de middagen van zondag tot en met vrijdag.

Op de Waldheim-mavo organiseert PIOS van maandag tot en met vrijdag de huiswerkklas. De begeleiding vindt plaats in de vertrouwde omgeving van school en wordt aansluitend aan de lesdag georganiseerd.

Voor meer informatie over onze begeleiding en tarieven klik hier. Direct een afspraak inplannen om kennis te maken? Mail naar baarn@pios.nl voor begeleiding in de Nieuwstraat en voor begeleiding op de Waldheim-mavo naar waldheim@pios.nl.

Download de folder